“EL VESTIT NOU DE LA CAPUTXETA AMB BOTES” AL TANTARANTANA

Aquest mes de novembre “El vestit nou de la Caputxeta amb botes” serà al Teatre Tantarantana.

T’imagines una noia que porta posada una caputxa vermella per enfrontar-se a un llop que no és el que sembla? I un gat amb botes que ajuda el fill d’un constructor arruïnat? I un emperador que vol omplir el seu armari de vestits nous? Si vols, ens ho podem imaginar junts, mentre ens donen el sopar a la taula, o asseguts a la falda de l’avi al seu sofà preferit, o al terrat, jugant entre la roba estesa. I quan surtis del teatre, pots continuar imaginant què fan el llop, la caputxeta, el gat i l’emperador a casa teva, amb tu…

Les funcions seran els dissabtes 8 i 15 a les 18h i els diumenges 9 i 16 a les 12h.

Si voleu veure el trailer de l’espectacle cliqueu aquí

This entry was posted in actuacions, Caputxeta, espectacles, Titelles and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.