Polzet arriba al Teatre Nacional de Catalunya

Pa Sucat inaugura la programació familiar del TNC amb Polzet, que des d’avui mateix i fins el 13 de novembre es pot veure a la Sala Tallers en sessions escolars i familiars.

Els primers espectadors del TNC, un bon grapat d’alumnes de primària d’escoles de Barcelona, han entrat a fons en la història del petit Polzet, qui ha de salvar els seus sis germans de la gola d’un ogre després d’haver estat abandonats pels seus pares al bosc per la manca de recursos econòmics. Els petits espectadors han rigut, xisclat i també s’han emocionat.

Després del passi, els membres de Pa Sucat, juntament amb part de l’equip (Lluís Graells, Jesús Rodríguez Picó, Marc Moncusí…) i  Sergi Belbel, director artístic del TNC, han parlat de l’espectacle amb els mitjans de comunicació que han assistit a aquest primer passi.

Polzet es pot veure a la Sala Tallers del TNC fins el 13 de novembre. Dissabtes a les 18 h, i els diumenges a les 12 h. Per a més informació sobre compra d’entrades: www.tnc.cat

Un tastet de Polzet

This entry was posted in actuacions, espectacles, Polzet. Bookmark the permalink.

Comments are closed.